ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η επιστολή του Μάριου Ξηρομερίτη, χειρουργού ουρολόγου και δημοτικού Συμβούλου Λαρισαίων προς τον πρωθυπουργό

Συμφωνώ απόλυτα με την τακτική της κυβέρνησης να επιδοτήσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ποδήλατα .Είναι όμως αυτό το ζητούμενο για την χώρα μας που δεν παράγει ούτε για την αυτάρκεια της αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ;

Με μεγάλο σεβασμό στο πολύτιμο έργο της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, στην εξωτερική πολιτική ,στην αντιμετώπιση της πανδημίας και άλλα πολλά  θα ήθελα να υπερθεματίσω και να τονίσω ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη από  παραγωγή  ,αύξηση του ΑΕΠ  μέσω εξαγωγών και μείωση του εμπορικού ισοζυγίου.

Για να αναστρέψουμε την κατάσταση αυτή χρειάζονται κίνητρα παραγωγικά και όχι μόνο κίνητρα ηλεκτροκίνησης που προκαλούν μεγαλύτερη αιμορραγία σε συνάλλαγμα .Γνωρίζουμε όλοι ότι τα γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα της χώρας μας δεν επαρκούν .Όπως πολύ σωστά επιδοτούνται οι νέοι αγρότες και οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες να προβλεφθεί να επιδοτηθούν και άλλοι ελευθεροεπαγγελματίες που επιθυμούν να επενδύσουν στη γη και την κτηνοτροφία ώστε να αυξηθεί η παραγωγή της χώρας μας .

Ας επιδοτηθούν τα γεωργοκτηνοτροφικά μηχανήματα άσχετα αν ο επενδυτής είναι δικηγόρος ,μηχανικός ή γιατρός .

Γιατί λοιπόν δεν επιδοτούμε τα μηχανήματα σε  όλους αυτούς που επιθυμούν να επενδύσουν και να συμμετάσχουν στην παραγωγική διαδικασία ενώ τους επιδοτούμε για ηλεκτροκίνηση. Με την παραγωγή θα βοηθηθεί σίγουρα  η Εθνική οικονομία ! Προτείνω λοιπόν με γνώμονα το όφελος της πατρίδας μας ,να επιδοτούνται όλα τα γεωργοκτηνοτροφικά μηχανήματα για όσους επιθυμούν να εισέλθουν στην πρωτογενή παραγωγή .

Αξιότιμε κε Πρωθυπουργέ ,η χώρα μας εκτός από τα μεγάλα εθνικά προβλήματα μαστίζεται και από πολλά μικρά ,καθημερινά ζητήματα που τείνουν να γίνουν το τροχοπέδη της ανάπτυξης και μας αγκιστρώνουν στην κρίση.

Με κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας οφείλεται να σκύψετε πάνω στο πρόβλημα ώστε να υπάρξει ελπίδα αναστήλωσης της χώρας.

Με  τιμή

Μάριος Θ.   Ξηρομερίτης

Χειρουργός  ουρολόγος

Δημοτικός Σύμβουλος Λαρισαίων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ