ΤΟ ΝΕΟ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή α/βαθμιας και β/βαθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Γ. Δονδοτσάκη ανασυγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Λάρισας, το οποίο αποτελείται από τους:

1. Ζιάκα Βασιλική, Προσωρινή Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτριά της, την Ηλιάδη Χριστίνα, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, Προϊσταμένη του Τμήματος Ε’ Εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

2. Ανδρέου Στέργιο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.05, Διευθυντή στο 13ο Γυμνάσιο Λάρισας, ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος της Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον Διβράμη Ανδρέα, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ11, Διευθυντή στο Γυμνάσιο & Λυκειακές τάξεις Καλλιθέας «Θεόφιλος Σακαλίδης».

3. Γκαραγκούνη Αργυρώ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, Διευθύντρια στο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Αντωνιάδου Δομνίκη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ06, Διευθύντρια στο 7ο Γυμνάσιο Λάρισας.

4. Κοντσιώτη Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, με οργανική θέση στο ΓΕΛ Φαλάνης, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Τζιατζιά Μιχαήλ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ11, με οργανική θέση στο 6ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Λάρισας.

5. Κοντελέ Δημήτριο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ82, με οργανική θέση στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Λάρισας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Ρεμπάπη Παναγιώτη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ03, με οργανική θέση στο 6ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Λάρισας.

Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό:

Α. Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Σ.Ι.Σ.)
Ο Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, των «Εκπαιδευτηρίων ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» στην Τερψιθέα Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Κυραϊλίδη Χαράλαμπο των «Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΘΕΙΑ-ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ» στον Καρέα Αττικής.
Ο Νικόλαος Ράπτης, των «Εκπαιδευτηρίων ΡΑΠΤΟΥ» στη Λάρισα, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σάββα Στέλιο, των «Εκπαιδευτηρίων ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» στην Παλλήνη Αττικής.

Β. Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) Ο Κουρουτός Μιχάλης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΗ» Πατησίων, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Αντωνιάδου Γεωργία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Ράπτου» και
Ο Βουρκούδης Απόστολος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ88.03, που υπηρετεί στην «Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σελέκο Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».

Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα επιλογής στελεχών ιδιωτικών σχολείων, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό:

Α. Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Σ.Ι.Σ.)
Ο Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, των «Εκπαιδευτηρίων ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» στην Τερψιθέα Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Νικόλαο Ράπτη των «Εκπαιδευτηρίων ΡΑΠΤΟΥ» στη Λάρισα.

Β. Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)
Ο Σελέκος Δημήτρης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα εκπαιδευτήρια «ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ», ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Γούλα Αλέξανδρο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ07, που υπηρετεί στο ιδιωτικό σχολείο «Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Γκουμότσιου Βάϊα, διοικητική υπάλληλος της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, η οποία θα αναπληρώνεται από τον Καραΐσκο Χρήστο, διοικητικό υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ