ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δεν είναι που σάρωσαν στις φετινές εξετάσεις οι μαθητές των Λυκείων (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) του Τυρνάβου και του Αμπελώνα πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους σε αξιόλογες σχολές είναι που σημείωσαν και πολλές πρωτιές στις σχολές που εισάγονται, αποδεικνύοντας ότι από την πρώτη στιγμή ήταν αφοσιωμένοι στο στόχο τους που τους οδήγησε στο δρόμο της επιτυχίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ που συγκέντρωσε το paidis.com τα δύο αδέλφια από το Δαμάσι Δημήτρης Δημάκης και Ελευθερία Δημάκη πέτυχαν να μπουν 1οι στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας ο πρώτος ως παρελθόντων ετών με το 10% των ΓΕΛ και η δεύτερη ως φετινή υποψήφια από το ΕΠΑΛ Τυρνάβου.

1η θέση στη Σχολή μονίμων υπαξιωματικών Αεροπορίας έπιασε και η μαθήτρια του ΓΕΛ Τυρνάβου Μαργαρίτα Νάκα. Επίσης ο Δημήτριος Μουράκας του ΓΕΛ Τυρνάβου πέρασε 1ος στο τμήμα Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (Άρτας) Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ενώ και ο μαθητής του ίδιου σχολείου Ιωάννης Καραγκούνης μπήκε ως 2ος στο τμήμα Ψυχολογίας του πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη.

1η θέση για τον Σπύρο Θάνο του ΓΕΛ Αμπελώνα στη σχολή ψηφιακών συστημάτων Λαρισαίος, ενώ  2η θέση στη σχολή Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης κατέλαβε η μαθήτρια επίσης του ΓΕΛ Αμπελώνα Ελένη Ζάγκα, ενώ η μαθήτρια του ίδιου σχολείου Μαρία Παραθύρα μπήκε ως 3η στη σχολή Φυσικοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη.

Στους παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και τους Κωνσταντίνο Ντάφο του ΓΕΛ Τυρνάβου που εισάγεται 3ος στο Ιστορικό – Αρχαιολογικό Ιωαννίνων αλλά και τον Αθανάσιο Μπουλουμπάση του ΕΠΑΛ Τυρνάβου που μπήκε πρώτος στη σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών στη Λάρισα, για τους οποίους υπήρξε σχετικό ρεπορτάζ της σελίδας.

Τους αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ