ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους μαθητές του Λυκείου για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο. Στη συγχαρητήρια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Αγαπημένα μας παιδιά, είναι μεγάλη η χαρά όλων μας βλέποντας πως οι κόποι τόσων χρόνων οδήγησαν στην  πρώτη από τις πολλές επιτυχίες της ενήλικης ζωής σας, την εισαγωγή σας στο πανεπιστήμιο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας γιατί οδηγηθήκατε στην επιτυχία μετά από πολλές αντιξοότητες που εμφανίστηκαν στο δρόμο σας αυτή τη χρονιά.

Πολλά συγχαρητήρια όμως  ανήκουν και στους γονείς σας αλλά και στους καθηγητές σας που ήταν συνοδοιπόροι σας σ’ αυτό το δύσκολο αγώνα. Εκμεταλλευτείτε αυτά τα χρόνια για να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρίες που θα σας οδηγήσουν σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες.
Θα θέλαμε όμως να πούμε και δυο λόγια και στους μαθητές μας που για κάποιους λόγους δεν βιώνουν τη χαρά που έχουν οι περισσότεροι. Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας με ήττες ,νίκες, χαρές, λύπες.
Η σημερινή λύπη θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας οδηγήσει σε νίκες που θα σας φέρουν την επιτυχία και τη χαρά στην υπόλοιπη ζωή σας.
Σαν σύλλογος και σαν γονείς είμαστε περήφανοι για όλους ανεξαιρέτως. Θα σας καμαρώνουμε παρακολουθώντας την πορεία σας μεγαλώνοντας. Να είστε πάντα όλα τα παιδιά γερά και ευτυχισμένα.

Με πολλη αγαπη
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕ.Λ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ