ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ Τυρνάβου συγχαίρουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία τους αυτή είναι το αποτέλεσμα επίπονης προσπάθειας και αγώνα, ειδικά τη χρονιά που πέρασε, αφού οι μαθητές δοκιμάστηκαν από τις πρωτόγνωρες συνθήκες κι αντιξοότητες για όλους, λόγω της πανδημίας.

Τα κατάφεραν κι αυτή τους η προσπάθεια είχε την υποστήριξη, υλική και πνευματική, από τους γονείς και κηδεμόνες τους και την πλήρη εκπαιδευτική και ψυχολογική στήριξη από τους καθηγητές του σχολείου μας. Η νέα αρχή στη ζωή τους είναι ο «ο πηγαιμός για την Ιθάκη», το μακρύ «ταξίδι» της γνώσης, της καλλιέργειας της προσωπικότητας και η κατάκτηση εμπειριών στη ζωή.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι μαθητές, που φέτος προσπάθησαν, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Δεν πρέπει να απογοητευτούν, αλλά με θάρρος να συνεχίσουν να διεκδικούν τα όνειρά τους, γιατί ο αγώνας και οι ευκαιρίες της ζωής είναι μπροστά τους. Αυτό που σήμερα φαίνεται ως εμπόδιο, μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μια διαφορετική πορεία στο μέλλον.

Οι σχολές εισαγωγής των μαθητών του ΕΠΑΛ Τυρνάβου είναι :

Ιατρική Λάρισας, Βιοχημείας και βιοτεχνολογίας Λάρισας, Παιδαγωγικό προσχολικής αγωγής Βόλου, Εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής Θεσσαλίας, Λογιστικής και χρηματοοικονομικής Λάρισας, Μονίμων υπαξιωματικών αεροπορίας Τατόι, Γεωπονίας Καλαμάτας, Ζωικής παραγωγής Λάρισας, Συστημάτων ενέργειας Λάρισας, Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας Πάτρας, Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας Κοζάνης.

 

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com