ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ 11 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του απαραίτητου ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Δήμο Ελασσόνας και πλέον θα παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ σε 11 σημεία της πόλης της Ελασσόνας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες μέσω του ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου και του προγράμματος «WiFi4EU – Προώθηση της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο στη δημοτική κοινότητα Ελασσόνας».

Συγκεκριμένα η παροχή ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο αφορά έντεκα (11) νησίδες κάλυψης (HotSpots/Access Points) και η διαδικασία ώστε να συνδεθεί κάποιος είναι πολύ εύκολη χωρίς να απαιτείται κωδικός πρόσβασης. Σημειώνεται ότι η διαδικασία χρειάζεται να  πραγματοποιηθεί μια μόνο φορά και κάθε επόμενη θα γίνεται αυτόματα.

Για να συνδεθεί κάποιος με το ασύρματο δίκτυο χρησιμοποιώντας την συσκευή του, πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Από το μενού της συσκευής επιλογή Ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Επιλογή WiFi. Στην επόμενη οθόνη «σύρετε» την επιλογή του WiFi ώστε να πάει στην θέση ON. Αμέσως θα αρχίσει η αναζήτηση για διαθέσιμα δίκτυα τα οποία θα αρχίσουν να εμφανίζονται από κάτω από την επιλογή.

Βήμα 3: Επιλέξτε από την λίστα το WiFi το δίκτυο WIFI4EU για  να συνδεθείτε. Δεν θα σας ζητηθεί το κλειδί.

Βήμα 4: Αυτόματα θα σας ανοίξει μια σελίδα όπου απλά θα πατήσετε το Login χωρίς να συμπληρώσετε κανέναν κωδικό. Μόλις  πατήσετε το  Login θα δείτε την ιστοσελίδα του Δήμου και η σύνδεσή θα έχει ολοκληρωθεί.

Οι τοποθεσίες του δικτύου WiFi4EU ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ:

Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

Βιβλιοθήκη Ελασσόνας

ΚΑΠΗ Ελασσόνας

Πνευματικό Κέντρο

Πλατεία Λαού (απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο)

Πλατεία ΚΕΠ

Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

Γήπεδα Τένις (παραποτάμια οδό)

Γήπεδα Ποδοσφαίρου (απέναντι από το ΚΤΕΛ)

Δημαρχείο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ