ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ

Εχοντας ήδη στο ενεργητικό του μία πετυχημένη θητεία ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας στο δήμο Τυρνάβου επί δημαρχίας του αείμνηστου Θανάση Νασίκα, ο και σήμερα αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Γκάτσος δίνει καθημερινά και πετυχημένα τα διαπιστευτήριά του τόσο σε θέματα διαχείρισης της καθημερινότητας όσο και στη διαχείριση κρίσεων όπως η πρόσφατη με την πολυήμερη διακοπή νερού στο Αργυροπούλι, όταν πήρε πάνω του το όλο πρόβλημα και κατάφερε να το αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατά γενική ομολογία.

Ο κ. Γκάτσος πέτυχε το τελευταίο διάστημα να ενεργοποιήσει και πάλι τη σκούπα που ήταν για καιρό παροπλισμένη λόγω έλλειψης οδηγού και ήδη τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται τόσο στον Τύρναβο όσο και στον Αμπελώνα, με δημότες να σχολιάζουν θετικά την εμφάνισή της.

Οπως μαθαίνουμε ο κ. Γκάτσος έχει οδηγήσει στο συνεργείο και τη 2η σκούπα του δήμου που ήταν για καιρό χαλασμένη και με την ολοκλήρωση της επισκευής αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σε όλα τα χωριά του δήμου. Ενα ακόμη στοιχείο είναι το γεγονός ότι έχει καταφέρει και είναι σε διαδικασία η αγορά καινούργιων κάδων, ενώ φαίνεται να κερδίζει και το στοίχημα της καθαριότητας με προσωπικό του δήμου.

Αν μη τί άλλο ο κ. Γκάτσος δείχνει ότι λειτουργεί μεθοδικά και αποτελεσματικά και δικαιολογημένα κερδίζει πόντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ