ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ…

Απάντηση του Δημήτρη Κοντελέ* στον Κ. Κοντσιώτη
Μία μικρή απάντηση  στον κ. Κοντσιώτη για να μάθουν συναδέλφισσες  και συνάδελφοι τα έργα και τις ημέρες του και στο πειθαρχικό συμβούλιο. Επιγραμματικά σε τρεις συνεδριάσεις του συμβουλίου.

1η  συνεδρίαση( για την όποια κάνει λόγο ο κ. Κοντσιώτης):  ως αιρετός του κλάδου μέλος των παρεμβάσεων υπερασπίστηκα καρκινοπαθή συναδέλφισσα  την οποία μήνυσε-και όχι μόνο-  ο διευθυντής της. Αυτόν υπερασπιστήκατε- και το θεωρείτε τιμή μάλιστα- κ. κονιτσιώτη. Σε ότι με αφορά, όχι μία αλλά  χίλιες φορές άμα χρειαστεί θα έχω την ίδια στάση,  υπερασπίζοντας συναδέλφισσες και  συναδέλφους απέναντι στην οποιαδήποτε διευθυντική αυθαιρεσία.

2η συνεδρίαση: Τιμωρήσατε συναδέλφισσα κ. Κονιτσιώτη γιατί σε άσχετη με την υπηρεσία δικαστική διαμάχη κατηγορήθηκε ότι ψευδομαρτύρησε υπερασπιζόμενη την μητέρα της σε μια κτηματική διαφορά( με το γνωστό πειθαρχικό δίκαιο επί υπουργίας Λοβέρδου). Γιατί το κρύβετε αυτό κ. Κοντσιώτη; Ή μήπως αποτελεί και αυτό τιμή για σας; Γνωρίζετε επίσης ότι κόντρα στις  «απειλές» τις προέδρου ότι αν δεν ψηφίσω την  ενοχή της συναδέλφου θα έχω και εγώ συνέπειες δεν έκανα πίσω και υπερασπίστηκα την αθώωση της,  κάτι που εσείς δεν κάνατε.

3η συνεδρίαση με θέμα: απόφαση επί της επιβολής πειθαρχικής ποινής του ΔΔΕ σε Διονυσίου- Γεωργούση. Ενώ κάνατε τα πάντα  για να μπλοκάρετε την έκδοση αποφάσεων υποστήριξης των δυο διωκόμενων συναδέλφων, στο  πειθαρχικό συμβούλιο  δεν τολμήσατε να υποστηρίξετε την θέση σας και ψηφίσατε υπέρ της αθώωσης. Είπαμε μπροστά στην εξουσία κόκαλο.

Τζάμπα μάγκας….

*Τακτικό αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας

Τακτικό αιρετό μέλος Α΄ Τμήματος Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου Λάρισας

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ