ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Στις καλένδες παραπέμπεται ο δανεισμός του δήμου Λαρισαίων για την αγορά οχημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στην καθαριότητα, αφού μετά και τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση στην οποία δεν εξασφαλίστηκε η συναίνεση κάποιας εκ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης ανακοίνωσε στο σώμα ότι αποσύρει το θέμα και κατά συνέπεια σε αυτή τη φάση δεν τίθεται θέμα συζήτησης για τη λήψη δανείου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη με δεδομένο ότι δεν τίθεται θέμα αγοράς οχημάτων με leasing ή με ίδια κεφάλαια, αφού σύμφωνα με τον δήμαρχο η ΔΕΥΑΛ έχει κάνει επενδύσεις άνω των 5 εκ. € το τελευταίο διάστημα, μεγάλο ζητούμενο είναι αν και με ποιο τρόπο θα γίνει η ανανέωση του στόλου.

Στα επόμενα βήματα της δημοτικής αρχής για το θέμα των οχημάτων στην καθαριότητα αναμένεται να αναφερθεί ο κ. Καλογιάννης στη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. που θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. με τα υπόλοιπα θέματα της χθεσινής διακοπείσας συνεδρίασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή συνεδρίαση υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του δημάρχου και του επικεφαλής της Λαρισαίων Κοινόν Κ. Βαϊούλη, ο οποίος είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για να ζητήσει οικονομικά στοιχεία του δήμου, με τον κ. Καλογιάννη να χαρακτηρίζει πολιτικά απαράδεκτο να προσφεύγει κάποιος στη δικαιοσύνη για ζητήματα που λύνονται εντός του δημοτικού συμβουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ