ΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Η ΔΕΥΑΛ ΣΤΟ ΓΝΛ

Τέσσερα φορεία και δεκατρία αμαξίδια  δώρισε η ΔΕΥΑΛ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας για την ενίσχυση του Νοσηλευτικού ιδρύματος στην μάχη αντιμετώπισης του κορωνοϊού αλλά και την καλύτερη παροχή δημόσιων υπηρεσιών υγείας στους Λαρισαίους.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Απόστολος Καλογιάννης  βρέθηκε στο ΓΝΛ όπου είχε συνάντηση με το διοικητή του Ιδρύματος κ. Γρ. Βλαχάκη, τον αντιπρόεδρο το ΔΣ κ. Χ. Τσιλιάκο και τον διοικητικό διευθυντή του Ιδρύματος κ. Βασ. Σταμουλόπουλο, στην οποία παρέστησαν ο διευθυντής του ΤΕΠ κ. Δημ. Μπαμπαλής και η διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Κ. Παληογιάννη.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του ΓΝΛ, του «αγαπημένου Νοσοκομείου» των Λαρισαίων, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. Ο κ. Καλογιάννης, επισήμανε την ανάγκη της ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας,   εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια όλων των παραγόντων του Ιδρύματος για την αντιμετώπιση της πανδημίας και κυρίως  των γιατρών, των νοσηλευτών και όλου του προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Ο κ. Καλογιάννης τόνισε προς τα στελέχη της Διοίκησης, ότι βρίσκεται πάντα στη διάθεσή τους για την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν το Ιδρυμα.

Εκ μέρους της ΔΕΥΑΛ, παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης, δημοτικός σύμβουλος Δημ. Μαβίδης και ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης κ. Δημ. Σαββοργινάκης. Σημειώνεται ότι η απόφαση του ΔΣ για την ενίσχυση του ΓΝΛ ήταν ομόφωνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ