BRILL ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Οι φετινοί επιτυχόντες του Proficiency ολοκλήρωσαν τον κύκλο σπουδών τους μόλις σε έξι χρόνια

Αδιαμφισβήτητα η χρονιά που διανύουμε αποδείχθηκε μια από τις πιο δύσκολες και πολύπλοκες των τελευταίων δεκαετιών. Κύριος υπαίτιος είναι ένας αόρατος κίνδυνος, ο ιός COVID-19 που ακόμα καραδοκεί και διαστρεβλώνει την καθημερινότητα όλων μας. Μαίνεται μια μάχη στην οποία λαμβάνουμε μέρος εκούσια ανεξάρτητα από την ηλικία ή το φύλο μας.

Ωστόσο, δεν πρέπει να πτοούμαστε και να το βάζουμε κάτω διότι σε αυτό τον πόλεμο δεν είμαστε ούτε μόνοι μας ούτε άοπλοι. Έχουμε δύο πολύ σημαντικούς συμμάχους, την τεχνολογία και την ενημέρωση.

Ένα καίριο πεδίο μάχης είναι η εκπαίδευση. Τα παιδιά δεν πρέπει να σταματήσουν να είναι μέρος αυτής της διαδικασίας η οποία διαμορφώνει τον χαρακτήρα τους και χτίζει τις βάσεις για το μέλλον. Το σχολείο είναι ο χώρος όπου θα ανταλλάξουν τις απόψεις τους, θα μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα και θα κοινωνικοποιηθούν. Ακόμα και σε κάποια δύσκολη στιγμή η περασμένη χρονιά μας δίδαξε ότι με την κατάλληλη διάθεση και τη χρήση της τεχνολογίας το εκπαιδευτικό ταξίδι δεν πρέπει να σταματήσει στιγμή.

Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ξένων Γλωσσών Brill στον Τύρναβο φρόντισαν να μη χαθεί ούτε μια διδακτική ώρα σε όλα τα επίπεδα μεταφέροντας τα μαθήματα σε online classes και παρέχοντας σε μαθητές και γονείς την απαραίτητη τεχνογνωσία και επιπλέον διδακτική ύλη απαραίτητες για την ολοκλήρωση μια αμιγούς χρονιάς. Επίσης με τη βοήθεια των συνεργατών τους έφτιαξαν τις δικές τους online classrooms στο site του φροντιστηρίου (brill.gr) και κατάφεραν να υπερκεράσουν εμπόδια όπως η διεξαγωγή των επαναληπτικών τεστ σε ειδικά διαμορφωμένα περιβάλλοντα.

Όλη αυτή η προσπάθεια απέφερε τα μέγιστα αποτελέσματα με τις εξαιρετικές επιδόσεις των μαθητών μας σε όλα τα επίπεδα. Να σημειώσουμε ότι οι φετινοί επιτυχόντες του Proficiency ολοκλήρωσαν τον κύκλο σπουδών τους μόλις σε έξι χρόνια και αυτό για όλους στην Ακαδημία είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς είναι οι πρώτοι αμιγώς Brill μαθητές!!!

Michigan Proficiency ECPE (C2)

  • Κοντογιάννη Χριστίνα –Honors-

(writing-1000, speaking -840, listening -935, GCVR -915)

  • Μπαλιάφα Βασιλική

(listening -1000, GCVR -840)

  • Χριστοδούλου Βαγγέλης
  • Νάκα Στέλλα

TOEIC

  • Γκανάτσιος Αποστόλης Β2
  • Γκατζηρούλης Σπύρος Β2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ