ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σημαντική βλάβη στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΤ στον Αμπελώνα σημειώθηκε χθες γύρω στις 9 το βράδυ με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την υδροδότηση σε μεγάλο τμήμα του Αμπελώνα.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση από τη ΔΕΥΑΤ η βλάβη εντοπίστηκε στην αντλία με αποτέλεσμα να υπάρχει αρχικά διακοπή νερού στο τμήμα που υδροδοτείται από τον υδατόπυργο στη Σαρακίνα, ενώ για να υπάρχει έστω και στοιχειώδης ροή νερού στο δίκτυο στην περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα έγινε σύνδεση του υδατόπυργου με την άλλη γεώτρηση του δικτύου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελάχιστη ροή νερού στην περιοχή της Σαρακίνας και πτώση πίεσης σε όλο γενικά το δίκτυο του Αμπελώνα.

Τα συνεργεία της επιχείρησης προσπαθούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα ενώ γύρω στις 9.30 αναμένεται να φτάσει στο αντλιοστάσιο γερανός που θα φέρει στην επιφάνεια τη χαλασμένη αντλία.

Από τη ΔΕΥΑ Τυρνάβου επισημαίνουν ότι γίνονται προσπάθειες για την όσο το δυνατό πιο γρήγορη αποκατάσταση της βλάβης και ζητούν την κατανόηση και την υπομονή των καταναλωτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ