ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 38ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο άνδρας με το παρατσούκλι «Κάμελ» προκαλεί τρόμο και ανησυχία με τη δράση του εδώ και χρόνια στον Βόλο, αφού επιτίθεται σε γυναίκες πετώντας τους εύφλεκτο υλικό. Πριν από δύο χρόνια είχε καταδικαστεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 21χρονης τότε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με ποινή φυλάκισης 40 μηνών, και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Τρικάλων.

Δυστυχώς όμως οι επιθέσεις του το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν: Στις 2/9 η 29χρονη γυμνάστρια και instagrammer από τον Βόλο προσπαθώντας να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης της, λίγες ημέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο, περιέγραψε στο Mega, λεπτό προς λεπτό τα όσα έζησε.

Σήμερα, έρχεται να προστεθεί η μαρτυρία ακόμα μίας κοπέλας που βίωσε τον τρόμο. «Μπήκε μέσα, άρπαξε μια τσάντα από το ταμείο, του είπα ”σε παρακαλώ δεν θέλω φασαρίες, φύγε έχουμε κόσμο”. Ήρθε προς το μέρος μου, έβγαλε μια κραυγή και μου έδωσε μια σφαλιάρα στο πρόσωπο, έπαθα σοκ…», δηλώνει στην κάμερα του MEGA η Αθανασία.

Ο ξάδερφος του 38χρονου δράστη που περιφέρεται στους δρόμους της πόλης με ένα μπουκάλι βενζίνη στο χέρι μίλησα κι αυτός για την «δράση» του Κάμελ.

«Εδώ και δύο χρόνια και παραπάνω το παιδί δεν ξέρω τι παθαίνει από την βενζίνη και επιτίθεται… το έχει ξανακάνει. Τον βλέπει ο κόσμος και τον φοβούνται. Έχει κάνει πράγματα που δεν το πίστευα»…

Μια νεαρή φοιτήτρια περιέγραψε τη δικιά της, εφιαλτική εμπειρία «Περνάει αυτός ο κύριος από μπροστά μου, και μου δίνει μια πάρα πολύ δυνατή στην κοιλιά. Εγώ έσκυψα να καλύψω την κοιλιά μου επειδή πόνεσε πάρα πολύ».

Αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στην πόλη θυμάται με ακρίβεια την στιγμή που μία άλλη φοιτήτρια είχε μπει τρομοκρατημένη στο μαγαζί του, ζητώντας βοήθεια. Ο 38χρονος την είχε αιφνιδιάσει ρίχνοντάς της βενζίνη: «Περνούσε μία κοπέλα και της έριξε στο πρόσωπο βενζίνη».

«Αυτός ο άνθρωπος είναι επιθετικός, χωρίς να του κάνεις τίποτα», περιγράφει μία κοπέλα κάτοικος της πόλης, αναφέρει το mega. 

Στην τοπική κοινωνία του Βόλου είναι πολύ γνώριμη φιγούρα, αλλά αυτό που απασχολεί τους κατοίκους είναι η επιθετικότητα που έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό.  Σημειώνεται δε ότι η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου έχει κρίνει ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ