ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ

Στο αίτημα του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα και της βουλευτού Ν. Λάρισας κ. Ευαγγελίας Λιακούλη ανταποκρίθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών μετά και τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών  κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας που επλήγη από τις πρόσφατες θεομηνίες, για τις οποίες ενημέρωσε ο δήμος Ελασσόνας στις 29/1/2020 και 28/7/2020 αντίστοιχα το υπουργείο με έγγραφα του.

Την ανάγκη να υπάρξει επιπλέον χρηματοδότηση του Δήμου Ελασσόνας για την αποκατάσταση των ζημιών από την θεομηνία, τόνισε στον υφυπουργό κ. Λιβάνιο ο δήμαρχος Ελασσόνας παρουσία της βουλευτού Λάρισας και ο υφυπουργός έδειξε να κατανοεί την άμεση ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών και δεσμευόμενος προς τον δήμαρχο, παρά τις δυσκολίες λόγω των υγειονομικών συνθηκών, δήλωσε ότι θα εισηγηθεί για την επιπλέον χρηματοδότηση.

Ο δήμαρχος μετά την έκδοση της απόφασης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υφυπουργό κ. Λιβάνιο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και αίτημα εκατοντάδων παραγωγών και κτηνοτρόφων του δήμου μας, για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας μετά από μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν τον τελευταίο διάστημα. Ευχαριστώ και την κ. Λιακούλη που ενίσχυσε και στήριξε το αίτημα του δήμου και βρέθηκε δίπλα μας κατά την επίσκεψη στον υφυπουργό».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ