Σ. ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕ ΥΠΑΑΤ: ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

Τη δική του παρέμβαση κάνει ο γνωστός Τυρναβίτης κτηνοτρόφος Στ. Σπανογιάννης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης στις αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων.

“Οι κτηνοτρόφοι περιμένουμε υπομονετικά τέσσερις και πλέον μήνες για μια αποζημίωση που έχει κολλήσει σε γραφειοκρατικά συμπλέγματα. Δείξαμε μέχρι τώρα υπεύθυνη στάση και υπομονή κατανοώντας τα προβλήματα του ελληνικού δημοσίου! Ως εδώ όμως! Την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έχω θα καταβληθεί η αποζημίωση του καταρροϊκού πυρετού του 2014. Δεν χωρά άλλη αναβολή! Από τον Ιούλιο έχει υπογραφεί ή απόφαση της αποζημίωσης! Πόσο ακόμη πρέπει να περιμένουμε; Όσον αφορά για το περιβόητο 4€, άλλη μια ιστορία γραφειοκρατίας….

Επιταχύνετε τις διαδικασίες πληρωμών, λύστε τα γραφειοκρατικά προβλήματα και εν τέλει καταβάλετε επιτέλους τα χρήματα που δικαιούμαστε.
Τέσσερις και πλέον μήνες για μια αποζημίωση!!!!
Και επειδή πολλά ακούγονται για νέες αιτήσεις και στοιχεία που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη καθυστέρηση καλό είναι να μην το κάνετε και να αντλήσετε τα όποια στοιχεία θέλετε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Φροντίσετε επίσης την ακεραιότητα της αποζημίωσης!! Δηλαδή το ακατάσχετο της αποζημίωσης! Και τού καταρροϊκού και τού κορωνοϊού.
Τέλος, επιταχύνετε τις διαδικασίες με τους διασταυρωτικούς ελέγχους ώστε να μην έχουμε κάποια καθυστέρηση με την προκαταβολή του τσεκ.
Ξεκολλήστε επιτέλους και τρέξτε!! Οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται έγκαιρα τις αποζημιώσεις και τις άμεσες ενισχύσεις. Άλλες καθυστερήσεις δεν θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση από την πλευρά μας. Το μήνυμα αυτό το στέλνω προς πάσα κατεύθυνση”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ