ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Αίμα για τα 2 δεκαεξάχρονα ζητά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Συναγερμός έχει σημάνει από αργά χθες το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου διακομίσθηκαν τα 2 ανήλικα παιδιά που κυριολεκτικά πέταξε στην όχθη του Πηνειού από τη γέφυρα ένα ΙΧ που ενεπλάκη σε τροχαίο με άλλο όχημα.

Τα δύο 16χρονα παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) έχουν τραυματιστεί σοβαρά και έχουν κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους, ενώ το αγόρι κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί και χρειάζεται αίμα σύμφωνα με σχετική έκκληση που έγινε από το νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης οι τράπεζες αίματος της 2ης και 3ης κοινότητας διέθεσαν φιάλες αίματος για τις ανάγκες των δύο παιδιών ενώ την ίδια ώρα είναι συγκινητική και η ανταπόκριση των Λαρισαίων στην έκκληση για αίμα.
Ο κ. Καλογιάννης στην προσωπική του σελίδα στο fb αναφέρει τα εξής:

“Προκάλεσε σοκ σε όλους μας το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στην γέφυρα του Αλκαζάρ και το γεγονός ότι δυο νέα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σε συνεννόηση με τις προέδρους της 2ης και της 3ης Κοινότητας του Δήμου μας, κυρίες Σοφία Γκουνέλα και Ειρήνη Χατζούλη ενημερώσαμε την Αιμοδοσία του ΠΠΝΛ ότι οι τράπεζες αίματος των δυο κοινοτήτων διαθέτουν μονάδες αίματος για την χειρουργική αντιμετώπιση της υγείας των παιδιών.

Ενημερώθηκα επίσης για τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση συμπολιτών, συλλόγων και οργανώσεων που κινητοποιήθηκαν άμεσα και ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προφορά αίματος.

Οι ευχές όλων των Λαρισαίων για αποκατάσταση της υγείας συνοδεύουν τα παιδιά”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com