ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΣΩ ΖΟΟΜ

Μια καθηγήτρια από την Αργεντινή, πέθανε μπροστά στους μαθητές της, καθώς κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μαθήματος μέσω του Zoom. Όπως αναφέρει η Mirror, η καθηγήτρια πέθανε κατά πάσα πιθανότητα λόγω του κορονοϊού. Η 46χρονη αντιμετώπισε δυσκολία στην αναπνοή της και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της διάλεξης. Η Paola De Simone, ήταν καθηγήτρια στο Universidad Argentina de la Empresa (UADE) με έδρα στο Μπουένος Άιρες.

Η 46χρονη είπε στους μαθητές της ότι δεν αισθανόταν καλά και είχε δυσκολίες στην αναπνοή της, αναφέρει η εφημερίδα Diari Mes.

Η καθηγήτρια άρχισε να μας λέει ότι είχε πνευμονία και είδαμε ότι ήταν χειρότερα από ότι στα προηγούμενα μαθήματα. Σε κάποιο σημείο δεν μπορούσε να αλλάξει τα slides, ούτε να μιλήσει και άρχισε να μην έχει ισορροπία”. Το βίντεο με την κατάρρευση της καθηγήτρια έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η 46χρονη συνέχισε να εργάζεται παρά τον έντονο βήχα που είχε το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Clarín, ήταν παντρεμένη με έναν γιατρό και είχαν αποκτήσει μια κόρη. Όπως αναφέρεται, ο άνδρας της λόγω της πανδημίας δούλευε πολλές ώρες και ήταν αυτός που βρήκε νεκρή τη σύζυγό του μόλις έφτασε στο σπίτι.

enikos.gr