QUALITY CONSTRUCTIONS Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ- ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Ευαγγέλου μιλά στην Ειρήνη Παπουτσή

Φύση ανήσυχη και δημιουργική, άνθρωπος της λεπτομέρειας, ίσως στα όρια της τελειομανίας, με μοντέρνες ιδέες μα και απόλυτα «παραδοσιακός» στον λόγο του, με μια επαγγελματική μπέσα άλλης εποχής.

Γνωστός στην τοπική κοινωνία, γέννημα θρέμμα Τυρναβίτης, λάτρης του αθλητισμού, αντιπρόεδρος του Γ.Σ Τυρνάβου και πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ, μα και σοβαρός επιχειρηματίας, που από το 1994 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των ανακαινίσεων, με την “Quality Constructions Yiannis Evagelou” να αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας αλλά και την καλύτερη επιλογή στη διαμόρφωση χώρων, με προτάσεις που λύνουν τα χέρια ιδιωτών και επαγγελματιών.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ευαγγέλου και την επιχείρησή του, που από το 1994 και με όραμα τη δημιουργία μιας επιτυχημένης εταιρίας στον χώρο των ανακαινίσεων κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, ενώ με έδρα τη Λάρισα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναλαμβάνοντας από το μικρότερο έργο μέχρι και το μεγαλύτερο πρότζεκτ και την ανακαίνιση γνωστών “brand name” της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας.

«Δημιουργούμε με στόχευση στην ποιότητα και την αισθητική εμφάνιση του έργου, πολλές φορές σε βάρος του κέρδους μας, ωστόσο μέσα από μια μακροχρόνια πορεία έχουμε πλέον αποκτήσει τεχνογνωσία, εμπειρία στον χειρισμό μεγάλων έργων, υποδομή σε έμψυχο δυναμικό και μηχανήματα, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλων των ειδών τις διακοσμητικές και κατασκευαστικές… προκλήσεις, μετρώντας παράλληλα χιλιάδες χαρούμενους και ευχαριστημένους πελάτες», δηλώνει περήφανα στο paidis.com ο Γ. Ευαγγέλου.

Η Quality Constructions Yiannis Evagelou αναλαμβάνει τη μελέτη, την κατασκευή και την τοποθέτηση των προϊόντων της με τον πιο άψογο και κατασκευαστικά αξιόπιστο τρόπο, ενώ «ναυαρχίδα» της εταιρίας θεωρούνται οι ελαστικές (τεντωμένες) οροφές.

«Η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα, σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος και τις έξυπνες ιδέες αποτελούν μότο της επιχείρησης, ενώ οι ελαστικές οροφές είναι η πρότασή μας που κυριολεκτικά λύνει τα χέρια αρχιτεκτόνων-διακοσμητών, μα και ιδιωτών και κυρίως επαγγελματιών. Έχοντας την αποκλειστικότητα για την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα εφαρμόζουμε τις ειδικές μεμβράνες που έχουν όλα τα ISO, είναι ανθεκτικές και απόλυτα αντιστατικές, έχουν 10 χρόνια εγγύηση και εφαρμόζονται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον χρήστη τους να τις αφαιρέσει και να τις επανατοποθετήσει όπου χρειάζεται», περιγράφει στη σελίδα ο Γ. Ευαγγέλου.

Στην ουσία πρόκειται για μια εξελιγμένη πρόταση απέναντι στη γνωστή λύση της γυψοσανίδας και ποια τα πλεονεκτήματά της;

“Είναι όντως έτσι, η ελαστική οροφή ήρθε ως πρόταση από την εταιρία μας τη δεκαετία του ’90, ενώ συν τοις άλλοις ενδείκνυται για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία παρασκευής τροφίμων (γάλατος και κρέατος) καθώς διαθέτει όλα τα ISO, ενώ η μεγάλη γκάμα των χρωμάτων (πάνω από 200), η επιλογή ματ, γυαλιστερής ή και φωτοδιαπερατής διαφάνειας με τη χρήση κρυφού φωτισμού και χωρίς παραμορφώσεις την καθιστά μια εξαιρετική επιλογή και για οικιακή διακόσμηση”, αναφέρει  κ. Ευαγγέλου, σημειώνοντας πως η κατασκευή, σε αντίθεση με τη γυψοσανίδα, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και να τοποθετηθεί εκ νέου σε περίπτωση μετακόμισης, αλλαγών του χώρου κλπ.

Σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω κορωνοιού και αναμενόμενης οικονομικής ύφεσης πόσο αγχώδης διαδικασία είναι μια ανακαίνιση και πως μπορεί να απεγκλωβίζεται ο πελάτης με τη βοήθειά σας, αλλά και πόσο μια ανακαίνιση μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία του ανεβάζοντας παράλληλα την υπεραξία του ακινήτου του;

“Κρίσεις έρχονται και παρέρχονται, ωστόσο ένα αξιόλογο δίκτυο συνεργατών αποτελούμενο από διακοσμητές και αρχιτέκτονες βρίσκονται με πλάνο και έξυπνες λύσεις πάντα δίπλα στον πελάτη έτοιμοι να προτείνουν το καλύτερο με το οικονομικότερο κόστος διαμορφώνοντας τον χώρο και αλλάζοντας την ψυχολογία του”, σημειώνει ο κ. Ευαγγέλου, που εστιάζει και στη χρονική διάρκεια των εργασιών τονίζοντας την όποια «κούραση» μπορεί να προκύψει μέσα από μια διαδικασία που τραβά σε μάκρος.

«Είμαστε σε θέση να ανακαινίσουμε πλήρως μια μέση μονοκατοικία 120 τ.μ σε διάστημα 25-35 ημερών, έχοντας πλάνο εναλλακτικών προτάσεων και δίνοντας οικονομικές λύσεις στον πελάτη, που αλλάζει έτσι όχι μόνον τον χώρο του αλλά μαζί και την ψυχολογία του όπως και την αξία του ακινήτου του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλήθεια με τέτοια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων τι είναι αυτό που τελικά “ιντριγκάρει” περισσότερο τον επαγγελματία Γιάννη Ευαγγέλου;

«Αν μη τι άλλο θεωρούμαι άνθρωπος των προκλήσεων, ωστόσο δεν κρύβω μια ιδιαίτερη προτίμηση όσον αφορά στα σπίτια και ας μου επιτραπεί ο όρος τη… μεταμόρφωσή τους. Διαχειρίζομαι τους χώρους σαν να ήταν το σπίτι μου, προτείνοντας τις ιδανικότερες λύσεις που κατά περίπτωση θα εφάρμοζα στον δικό μου χώρο, πάντα με το ίδιο μεράκι και το ίδιο ενδιαφέρον για τον πελάτη και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του».

Άλλωστε η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα, οι συστάσεις των πελατών μας και οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύξαμε με όλους σε βάθος χρόνου. Αυτά μένουν και αυτά είναι που δεν μας άφησαν ποτέ χωρίς δουλειά και έτοιμους πάντα για νέες προκλήσεις!», έκλεισε την κουβέντα μας ο Γ. Ευαγγέλου.

INFO:

Quality Constructions Yiannis Evagelou-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

E-mail: j.evagelou@yahoo.gr

Τηλ.: 6947290770.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ