ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Μήνυμα με αποδέκτη το υπουργείο Πολιτισμού έστειλε ο Απ. Καλογιάννης πριν την έναρξη της παράστασης “Τα αγάλματα περιμένουν” στο εμβληματικό μνημείο 

Το δικό του μήνυμα για την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του Αρχαίου Θεάτρου ώστε να γίνει ένας λειτουργικό θέατρο που θα φιλοξενεί παραστάσεις και θα είναι γεμάτο θεατές έστειλε σήμερα από το χώρο του εμβληματικού μνημείου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης προς την ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, απαντώντας και στα παράπονα ανθρώπων του πολιτισμού που φιλοξένησε το paidis.com για την απαράδεκτη παρουσία πλαστικών καρεκλών στο μνημείο στην παράσταση Βάκχες που διοργάνωσε το υπουργείο πριν από λίγες μέρες στη Λάρισα.

“Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις την ευθύνη των οποίων έχει το Υπουργείο Πολιτισμού, μόνο και μόνο, για να υπενθυμίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αυτό το μνημείο είναι ημιτελές και ότι πρέπει να ολοκληρωθεί. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε εμείς με την παρουσία του θεσσαλικού εδώ”, σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλη αποστροφή του λόγου του τόνισε:

“Η πόλη περίμενε 50 χρόνια και ότι η εικόνα του Αρχαίου Θεάτρου δε συνάδει με τις πλαστικές καρέκλες και τους λίγους και εκλεκτούς θεατές.

Φαντάζομαι το θέατρο γεμάτο από Λαρισαίους. Σ αυτήν την κατεύθυνση ζητώ τους πάντες να συνδράμουν για να ολοκληρωθεί και να το δούμε να λειτουργεί” υπογράμμισε ο δήμαρχος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ