ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟΥ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Έχουν καταθέσει από καιρό διαπιστευτήρια, σε μια προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από όλους στον δήμο Τυρνάβου, με τους ανθρώπους τους Γ.Σ Τυρνάβου να μην εφησυχάζουν ξεπερνώντας τον εαυτό τους όσον αφορά στη λειτουργία όλων των τμημάτων τους. «Κέρβεροι» για την τήρηση των μέτρων λόγω covid-19 οι υπεύθυνοι των ακαδημιών, μάσκες και μέτρα προστασίας και υγιεινής τηρούνται με… ευλάβεια στο νοικοκυρεμένο σωματείο, έχουν να το λένε αθλητές και γονείς.

Τα τμήματα (Junior, Pro-mini, Mini, Παμπαίδων – Παίδων, Κορασίδων – Νεανίδων) πάτησαν παρκέ, με τους υπεύθυνους του συλλόγου και ένα πρωτοφανές για ερασιτεχνικό σωματείο προπονητικό team να δίνουν καθημερινά το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, όπου από τις 17:00 μ.μ. έως και 20:30 μ.μ. ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους που σπεύδουν για εγγραφές στις ακαδημίες της ομάδας.

Αχ. Ζυγελόπουλος (υπεύθυνος ακαδημιών τηλ. 6906830230), Α. Παπαθανασίου (προπονητής ακαδημιών τηλ. 6951301960), Δ. Κοτσίρα (γυμνάστρια ακαδημιών τηλ. 6947638226) και φυσικά ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ και αντιπρόεδρος του συλλόγου Γ. Ευαγγέλου (τηλ. 6947290770) βρίσκονται καθημερινά επί ποδός, πάντα στη διάθεση των νεαρών αθλητών και των γονέων τους, ευχαριστώντας όλους για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τον σύλλογο.

Είναι να μην τους εμπιστευτείς με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που τους διακρίνει;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ