ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με τη δημοτική αρχή Ελασσόνας συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, στο Δημαρχείο της πόλης, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας, ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Καρανίκας, ο Συντονιστής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, Βασίλης Ζωγράφος, ο Αναπληρωτής Συντονιστής Γραμματέας, Χρήστος Τσιόπας, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ελασσόνας, Γιάννης Καριπίδης και Χρήστος Παπαδημητρίου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και της διευρυμένης Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, Βαγγέλης Αποστόλου, καθώς και ο Αναπληρωτής Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας, Μάκης Καραγιώργος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας, ανέφερε χαρακτηριστικά οτι ο Δήμος αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας του «Κλεισθένη» και της Απλής Αναλογικής, που θέσπισε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δήμαρχος σημείωσε χαρακτηριστικά οτι η συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων που επιτεύχθηκε στον δήμο, μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2019, μια συνεργασία που συνεχίζεται με παρά πολύ καλά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του δήμου, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για τους υπόλοιπους ΟΤΑ.

Από την πλευρά του, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Βασίλης Ζωγράφος, επεσήμανε οτι η Απλή Αναλογική μπορεί να λειτουργήσει αν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη επιδείξουν κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας και δεν θελήσει ο καθένας να επιβάλλει την άποψή του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για το επόμενο διάστημα, ενώ τονίστηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και συνεννόησης με την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ