ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΚΟΝΤΕΛΕ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Κοντσιώτης, Msc. Φυσικός στο ΓΕΛ Φαλάνης, αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

Ο κ. Κοντελές με την απάντησή του επιβεβαιώνει πλήρως τους ισχυρισμούς μου, ότι δηλαδή ενεργεί και αποφασίζει μεροληπτικά ,συμπεριφορά, που θα μπορούσε να θεωρηθεί, ότι αποτελεί μελανό σημείο για τον κλάδο. Έχοντας μπερδέψει τον ρόλο του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ευρισκόμενος σε vertigo, δεν μπορεί να διακρίνει ποιός είναι ο κατήγορος και ποιός ο κατηγορούμενος. Δεν υποστηρίζει το δίκαιο, αλλά τους ‘φίλα προσκείμενους’.

Στην πρώτη περίπτωση που αναφέρει, ο Διευθυντής ήταν ο κατηγορούμενος και η συνάδελφος αυτή η οποία έκανε την αναφορά. Όσο και να προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα δραματοποιώντας την κατάσταση, τα γεγονότα τον διαψεύδουν. Εξετάζαμε τις παραλείψεις και τα λάθη που κατήγγειλε η συνάδελφος και όχι καταγγελία του Διευθυντή κατά της συναδέλφου.

Απόλυτος παραλογισμός.

Στη δεύτερη περίπτωση, είχαμε συνάδελφο που η ίδια ομολόγησε την ενοχή της και ζήτησε την επιείκεια του Συμβουλίου. Δεν ξανάγινε. Πρωτάκουστο. Ο κατηγορούμενος να ομολογεί την ενοχή του και ο δικαστής (βλ. Κοντελές) να αποφαίνεται ότι είναι αθώος.

Είναι τυχαίο ότι, στην πρώτη περίπτωση, 4 μέλη του Συμβουλίου (2 Δικαστικοί, ένας Διευθυντής Εκπαίδευσης και εγώ) να αποφαίνονται ότι ο κατηγορούμενος είναι αθώος και ο κ. Κοντελές να αποφαίνεται ότι είναι ένοχος και, στη δεύτερη περίπτωση, τα 4 μέλη του Συμβουλίου να αποφασίζουν ένοχος και ο κ. Κοντελές αθώος; Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Στην τρίτη περίπτωση η απόφαση του Συμβουλίου δεν ήταν αθωωτική για τον κατηγορούμενο, όπως ψευδώς αναφέρει, αλλά καταργήσαμε την ποινή προστίμου που του επιβλήθηκε, αφού δεν κλήθηκε σε απολογία, χωρίς να μπούμε στην ουσία της υπόθεσης.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες του κ. Κοντελέ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Υπερασπίζεται το άδικο «κυνηγώντας ανεμόμυλους». Το ποιος είναι «τζάμπα μάγκας», κ. Κοντελέ, το αποδεικνύουν οι πράξεις σας.

Λάρισα, 10-9-2020

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ