ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΙΑΜΒΟΥ

Μετά την πολύμηνη αποχή από την διεξαγωγή μαθημάτων στον πολυχώρο πολιτισμού «Χορίαμβο», λόγω των μέτρων κατά του covid 19, επιτέλους φτάνει η ώρα να ανοίξουν ξανά οι πόρτες του συλλόγου και να δεχτεί παλιά και νέα μέλη στα καλλιτεχνικά του εργαστήρια.

Οι νέες εγγραφές και επανεγγραφές στα διάφορα εργαστήρια έχουν ξεκινήσει και γίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με την κράτηση θέσεων, είτε δια ζώσης Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 6- 8 το απόγευμα στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χορίαμβο, Γαληνού 5 & Φαρμακίδου), όπου η γραμματεία είναι ανοιχτή στο κοινό για οποιεσδήποτε πληροφορίες και για τις εγγραφές.

Τα περσινά τμήματα ξεκινούν από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ενώ τα τμήματα αρχαρίων από την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.

Για την επαναλειτουργία των τμημάτων θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τα πρωτόκολλα των υπουργείων υγείας και προστασίας του πολίτη.

Θα τηρηθούν:

• Ολιγομελή τμήματα έως 10 ατόμων.

• Αυστηρά ωράρια προσέλευσης κι αποχώρησης στα τμήματα, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, και χρήση μάσκας κατά την είσοδο κι έξοδο στον χώρο.

• Εξαερισμός των χώρων μετά από κάθε μάθημα κι απολύμανση.

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη για το σχηματισμό των τμημάτων. Θα τηρηθεί προτεραιότητα ως προς τον χρόνο εγγραφής και με τη συμπλήρωση των 10 ατόμων το τμήμα ξεκινά και δεν δέχεται νέες εγγραφές, εκτός αν κάποια θέση μείνει κενή.

Τα τμήματα που επαναλειτουργούν φέτος είναι: Λαϊκών- Παραδοσιακών Χορών, Ζεϊμπέκικου, Νησιώτικα, Lindy Hop, Jazz Steps, Oriental, Θεάτρου, Φωτογραφίας, Χειροποίητου Κοσμήματος, Δημιουργικής Γραφής. Επίσης, παραδίδονται ατομικά μαθήματα Κιθάρας, Μπουζουκιού, Φωνητικής και Θεωρίας της Μουσικής και ιδιαίτερα μαθήματα χορών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6909846224 & 6907701342. Emailxoriamvos@yahoo.grFacebook: Χορίαμβος Πολιτιστικός Σύλλογος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ