ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη ένα άτομο, ως δράστης των κλοπών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα.

Συνελήφθη, χθες (10-09-2020) το μεσημέρι στην πόλη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από (07-09-2020) έως χθες (10-09-2020), ο δράστης διέρρηξε δύο οικίες και ένα παντοπωλείο, αφαιρώντας συνολικά διάφορα χρυσαφικά (αλυσίδες χεριού και λαιμού, σκουλαρίκια κ.ά.), αντικείμενα (φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο κ.ά.), καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των (830) ευρώ.

Στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία όπου διαμένει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων και του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου και έξι ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ