ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ – ΠΡΟΕΔΡΟ Ο Γ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ

Στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση του νέου σχήματος διοίκησης του δήμου Τυρνάβου βρίσκεται ο δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει πιθανότατα αύριο ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή τις αποφάσεις του.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο σχήμα διοίκησης θα μπει νέο πρόσωπο, ο πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθείς από τη Δράση Πολιτών δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Ξηρομερίσιος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει τον τομέα που είχε ο ανεξαρτητοποιηθείς πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Μάμμος.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να θεωρούνται αμετακίνητοι οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Καθαριότητας Λάσκος Μανδηλάς και Γιώργος Γκάτσος.

Και από εδώ αρχίζουν τα δύσκολα αφού βασικός σχεδιασμός του δημάρχου ήταν να υπάρξει αλλαγή στο προεδρείο ώστε να αναλάβει αντιδημαρχία ο νυν πρόεδρος Ανδρέας Γιαννόπουλος, κάτι που άλλωστε επιθυμούσε διακαώς από την πρώτη χρονιά της θητείας της δημοτικής αρχής.

Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com ο δήμαρχος ζήτησε από νυν αντιδήμαρχο να αναλάβει τη θέση του προέδρου για να εισπράξει ηχηρό “όχι”, με αποτέλεσμα ο ορισμός προέδρου να είναι το μεγάλο ζητούμενο για τον δήμαρχο ο οποίος, μπροστά στον κίνδυνο εσωστρέφειας στην παράταξη, δεν αποκλείεται να μην πειράξει και τους άλλους 2 αντιδημάρχους Γιώργο Σακούτσιο και Χριστόφορο Κατσαρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ