ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Γεμίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς με ασθενείς που έχει μολύνει ο κορωνοϊός, την ώρα που σοκ προκαλεί η είδηση πως ένα ανήλικο παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο στην εντατική. Αγωνία για την αύξηση νεκρών και διασωληνωμένων.

Τα νοσοκομεία αναφοράς στην πρωτεύουσα γεμίζουν μέρα τη μέρα με ασθενείς που τους έχει μολύνει ο κορονοϊός και ειδικά στον Ευαγγελισμό η κατάσταση είναι οριακή.

Πολίτες δημιουργούν ουρές έξω από τον Ευαγγελισμό, προκειμένου να εξεταστούν στα εξωτερικά ιατρεία, σε μέρα εφημερίας. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ασθενών, με τους άνδρες της ασφάλειας να αναζητούν τυχόν εμπύρετους ασθενείς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Ο Ευαγγελισμός δέχεται μεγάλη πίεση ήδη έχουν φτάσει δύο ασθενοφόρα με ύποπτα κρούσματα Τα νοσοκομεία της Αττικής βρίσκονται στο κόκκινο με γιατρούς και νοσηλευτές να δίνουν μάχη. Μέσα σ ένα μήνα το λεκανοπέδιο παρουσίασε έκρηξη κρουσμάτων. Συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν στην Αττική 64 κρούσματα, ενώ ένα μήνα μετά 133. Μια αύξηση 107%

Δραματική αύξηση στους διασωληνωμένους
Μεγάλη ανησυχία επικρατεί από την αύξηση των διασωληνωμένων από τους 54 στους 59 σήμερα, ενώ υπάρχει ακόμη ένα δραματικό στοιχείο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ένας ανήλικος, ηλικίας μέχρι 17 ετών, βρίσκεται διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

newsit.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com