“ΕΦΥΓΕ” ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΜΕΝΗΣ

Θλίψη προκάλεσε σήμερα στην τοπική κοινωνία της Λάρισας και στους κόλπους του τοπικού ΠΑΣΟΚ η είδηση του θανάτου του Σπύρου Γεμενή που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με ασθένεια.

Ο Σπύρος Γεμενής υπήρξε επί σειρά ετών στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και διατέλεσε γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του κόμματος τα χρόνια της παντοκρατορίας του κόμματος.

Ο εκλιπών υπήρξε αρχικά υπάλληλος του ΟΑΕΔ, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπήρξε υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος “Θησέας” για την αυτοδιοίκηση.

Η κηδεία του εκλιπόντος που αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τα παιδιά τους θα γίνει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ. στην εκκλησία Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Σε ψήφισμα της η ΝΕ Λάρισας του ΚΙΝΑΛ για το θάνατο του Σπύρου Γεμενή αναφέρει:

“Η Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής Λάρισας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του συντρόφου Σπύρου Γεμενή Ενός σπάνιου ανθρώπου και συνοδοιπόρου στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που το υπηρέτησε από τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. Ο Σπύρος , ενεργό μέλος μέχρι την τελευταία στιγμή, δραστήριος και κοινωνικός, πρόσφερε τα μέγιστα στο ΠΑΣΟΚ. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ