ΓΟΝΕΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ

Νέο περιστατικό βίας για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σημειώθηκε σε σχολείο. Αυτή τη φορά σε βάρος της διευθύντριας του σχολείου. To περιστατικό έγινε νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε δημοτικό σχολείο. Συγκεκριμένα, ο γονέας, αλλοδαπής καταγωγής, αρκετά εκνευρισμένος μπήκε στον χώρο του σχολείου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, χωρίς μάσκα παρά τις συστάσεις των εκπαιδευτικών φωνάζοντας «αφήστε με, καλέστε την αστυνομία».

Μάλιστα έφτασε μέχρι το γραφείο της διευθύντριας και εξοργισμένος εξέφρασε την αντίδρασή του για την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία. Ο πατέρας ζήτησε από τη διευθύντρια να βγάλει τη μάσκα και όταν εκείνη του είπε να συνεχίσουν την κουβέντα έξω από το γραφείο της, με βίαιο τρόπο της έβγαλε τη μάσκα χτυπώντας τηΝ στο πρόσωπο. Τότε η διευθύντρια του σχολείου, σοκαρισμένη από το περιστατικό, φώναξε τους συναδέλφους της και ο άνδρας έφυγε από το σχολείο.

«Είμαι δασκάλα. Βλέπω τον γιο του να κλαίει μετά το περιστατικό και κλαίω κι εγώ» ανέφερε στο Creta24 η διευθύντρια του σχολείου.

ΠΗΓΗ: Creta24.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com