ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μια νέα χορευτική χρονιά ξεκινά στο Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου. Με ιδιαίτερες συνθήκες μεν, αλλά με την ίδια υπευθυνότητα, όπως κάθε χρόνο, το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη επαναλειτουργίας των τμημάτων παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 17:00 (για νήπια από 4 ετών,παιδιά και εφήβους) καθώς και τη Δευτέρα 05 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 21:15(τμήμα ενηλίκων).

Μετά από την «αναγκαστική» αναστολή λειτουργίας που επέβαλε κατά την προηγούμενη περίοδο η πανδημία, ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου ξεκινά τη νέα χρονιά με προσμονή και φυσικά τηρώντας και εφαρμόζοντας όλα τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του covid-19, με σκοπό όχι μόνο την προστασία των μελών του αλλά και την διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς όπως αυτό συμβαίνει τα τελευταία 45 χρόνια, από το 1975.

Βάσει λοιπόν του τεύχους Β’3611/29.08.2020 της εφημερίδας της Κυβερνήσεως και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στο Σύλλογο θα ισχύουν τα παρακάτω:

1. Ολιγάριθμα τμήματα με βάση τα τετραγωνικά του χώρου.

2. Συστηματική απολύμανση και αερισμός του χώρου μεταξύ των μαθημάτων.

3. Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο χώρο του Συλλόγου.

4. Χρήση μάσκας, απολύμανση χεριών με αντισηπτικά που θα υπάρχουν στο χώρο και τήρηση των αποστάσεων με μαντήλια ή κορδέλες.

5. Αυστηρή τήρηση της ώρας προσέλευσης και αποχώρησης των χορευτών.

6. Δεν επιτρέπεται η χρήση τουαλέτας, εκτός έκτακτης ανάγκης και ο κάθε χορευτής θα φέρει μαζί του μπουκάλι με νερό για την αποφυγή χρήσης ποτηριών.

7. Απαγορεύεται η παρουσία συνοδών στο χώρο του Συλλόγου κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

8. Σε περίπτωση αδιαθεσίας οι χορευτές παραμένουν στα σπίτια τους και σε περίπτωση κρούσματος επιβάλλεται η έγκαιρη ενημέρωση του Δ.Σ. του Συλλόγου για την πραγματοποίηση άμεσης ιχνηλάτησης.

9. Οι εγγραφές καθώς και οι πληρωμές των συνδρομών θα γίνονται στο γραφείο του Συλλόγου, Καραολή και Δημητρίου 4(πρώην BOLERO) και οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται από την ειδική πόρτα, φορώντας μάσκα.

Πληροφορίες εγγραφών και τμημάτων: Γελαλή Βασιλική Μαρίνα 6978 713787

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ