ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας με το Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020.

Στη συνάντηση, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, παραβρέθηκαν ο Συντονιστής Γραμματέας, Βασίλης Ζωγράφος, ο Αναπληρωτής Συντονιστής, Χρήστος Τσιόπας, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας, Γιάννης Καριπίδης, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσειο Γ. Ι. Κατσίγρα, Άννυ Ψάρρα, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής, Άρης Αγραφιώτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν το Δήμο της Λάρισας και οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κατέστη σαφές οτι η τοπική οργάνωση στέκεται πάντα στο πλευρό του Δημάρχου και υποστηρίζει σθεναρά τις αποφάσεις του για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων της πόλης και των δημοτών.

Στη συνάντηση τονίστηκε εκ νέου το σημαντικό αποτύπωμα που αφήνει εδώ και περισσότερο από μια εξαετία το επιτυχημένο εγχείρημα της Συμπαράταξης Λαρισαίων στο πανελλαδικό σκηνικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ