ΑΦΗΣΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΗ 16ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε μία μητέρα, η κόρη της οποίας, μόλις 16 ετών, λιποθύμησε έξω από φαρμακείο και υπήρξαν πολίτες που δεν την βοήθησαν καθώς πίστευαν ότι έχει κορωνοϊό. Η μητέρα εξοργισμένη μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων καναλιού και ανέφερε τι ακριβώς συνέβη στο παιδί της.

Όπως είπε η γυναίκα, η γιατρός διέγνωσε στην κόρη της αμυγδαλίτιδα και πήγε στο φαρμακείο της γειτονιάς του ιατρείου στο Αγρίνιο για να αγοράσουν την αντιβίωση που τους είχε συνταγογραφήσει.

Μαζί τους ήταν και η μεγαλύτερη κόρη και αδερφή της 16χρονης.

Η μητέρα μπήκε στο φαρμακείο και άκουσε ξαφνικά την κόρη της να τη φωνάζει.

Βγήκε τρομαγμένη και είδε τη μεγάλη κόρη να προσπαθεί να κρατήσει στα πόδια τη μικρή της αδελφή, καθώς ήταν αναίσθητη, ακριβώς έξω από την πόρτα του φαρμακείου.

Η απάθεια των ανθρώπων που ήταν παρόντες στο περιστατικό υποψίασε τη μητέρα η οποία κατάλαβε ότι δεν αντιδρούν γιατί πίστευαν ότι το παιδί της είχε κορωνοϊό.

Αμέσως έσπευσε να τους εξηγήσει ότι το παιδί της έχει αμυγδαλίτιδα.

Όμως, όπως άκουσε η μεγάλη της κόρη, αρκετοί ήταν εκείνοι που είπαν «Αφού δεν προσέχουν καλά να πάθουν», ενώ σε δύο άτομα που ήθελαν να βοηθήσουν τους αποθάρρυναν λέγοντας τους πως αν πλησιάσουν θα κολλήσουν.

Τελικά το κορίτσι συνήλθε αμέσως και επέστρεψε μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της στο σπίτι τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com