ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Άνω-κάτω ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας, που πριν προλάβει να πανηγυρίσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ για την ενίσχυση των μετόπισθεν είδε τη σχετική ανακοίνωση να «αποκαθηλώνεται» από το επίσημο site της ΠΑΕ!
Θυμίζουμε πως με δελτίο τύπου που δημοσίευσε και το paidis.com η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωνε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οριστική συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Αυστριακό ποδοσφαιριστή Lucas Spendlhofer επήλθε πριν λίγη ώρα. Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ποδοσφαιριστής απέστειλε μαζί με την αποδοχή της προτάσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ και email με το διαβατήριο του, όπως και το διαβατήριο του μάνατζερ του, με σκοπό η ΠΑΕ ΑΕΛ να εκδώσει τα αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση από την Βιέννη στην Θεσσαλονίκη.
Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του αναμένονται στην Λάρισα την Τρίτη 22/9/2020 το βράδυ, για να περάσει ο ποδοσφαιριστής από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις».
Φευ, η μεταγραφή του 27χρονου σέντερ μπακ αποδείχθηκε πως μόνο τελειωμένη δεν ήταν, αφού όπως έγινε γνωστό από τον υπεύθυνο τύπου της «βυσσινί» ΠΑΕ σε τηλεοπτική εκπομπή ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ακόμη στα χέρια του την ελευθέρας από την προηγούμενη ομάδα του, την Sturm Graz, κάτι που επισημάνθηκε από τον δεύτερο μάνατζερ του παίκτη, που ζήτησε την απόσυρση της σχετικής ανακοίνωσης!

«Τόσες ανακοινώσεις βγάζουν, μια διευκρινιστική θα τους ήταν κόπος; Γι’αυτό άλλωστε υπάρχουν οι επίσημες σελίδες των ΠΑΕ, δεν παρακολουθούμε όλοι τις εκπομπές τους στα κανάλια», ανέφερε χαρακτηριστικά φίλαθλος στη σελίδα, δηλώνοντας μάλιστα «σχιζοφρενιασμένος», αφού στην ίδια εκπομπή το προσεχές ματς της ΑΕΛ με τον ΠΑΟ, που συνοδεύεται με την επιστροφή της ομάδας στο ιστορικό Αλκαζάρ, αναφέρθηκε πως θα γίνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο ορισμός του έγινε για τη Δευτέρα 28/09, στις 7.30 το απόγευμα!

«Δύο… κίτρινες κάρτες για την ΠΑΕ, ίσον κόκκινη», έκλεισε το τηλέφωνο ο συνομιλητής μας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ