ΘΕΡΜΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ «ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (ΦΩΤΟ)

Αγκαλιάστηκε και χειροκροτήθηκε θερμά και στο Πύθιο Ελασσόνας η παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου «Τα αγάλματα περιμένουν», με τους συντελεστές της, παρά τη δύσκολη συγκυρία λόγω κορωνοϊού, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας στον πολιτισμό και διαφημίζοντας τη Λάρισα.

Ζεστό το χειροκρότημα του κοινού στον πραγματικά μαγικό αρχαιολογικό χώρο του Πυθίου κάτω από το βουνό των θεών και ακόμη μεγαλύτερη η έκπληξη και η χαρά των συντελεστών της παράστασης αφού από τους πρώτους που έσπευσαν για συγχαρητήρια ήταν η ηθοποιός Σάρα Γανωτή, η πασίγνωστη τηλεοπτική «Μαίρη Σκαρμούτσου» από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη».

Με καταγωγή από τον Λόφο Ελασσόνας η αγαπημένη τηλεοπτική «τρομοκράτισσα», βρέθηκε στα πάτρια και δεν έχασε την ευκαιρία, αφού παρακολούθησε ενθουσιασμένη την παράσταση μοιράζοντας χαμόγελα και συγχαρητήρια στους συντελεστές, που αν μη τι άλλο τίμησε με την παρουσία της.

Παντού φίλους μετρά το Θεσσαλικό Θέατρο, που γράφει νέες χρυσές σελίδες στην πολύχρονη ιστορία του αφήνοντας αποτύπωμα πολιτισμού και κάνοντας περήφανη τη Λάρισα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: M. Lena

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ