ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ευρεία σύσκεψη σωματείων και φορέων στη Λάρισα

Τη διοργάνωση πανεργατικού συλλαλητηρίου την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης σωματείων και φορέων με θέμα : «Η οργάνωση της πάλης για την προστασία της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων», που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 1ου Λυκείου Λάρισας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, στην οποία τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (αποστάσεις, υποχρεωτική χρήση μάσκας κλπ.) ο πρόεδρος του ΕΚΛ Γ. Σκόκας περιέγραψε ανάγλυφα την κατάσταση που επικρατεί, στρέφοντας τα πυρά του κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών που ασκούνται σε βάρος των εργαζομένων.

«Οργανώνουμε τη δική μας απάντηση ενάντια στην επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδο που δεν αφήνει περιθώρια για εφησυχασμό και χαλαρότητα», ανέφερε ο κ. Σκόκας, σημειώνοντας πως «όπως αποδείχθηκε η κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν θέλει να πάρει μέτρα υπέρ της υγείας και της προστασίας του εισοδήματος των εργαζομένων».

«Με το συλλαλητήριο του Οκτώβρη προετοιμάζουμε το έδαφος για κλιμάκωση των αγώνων και δυναμικές απεργίες», τόνισε ο κ. Σκόκας, απευθύνοντας κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ