ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση στο ΓΝΛ

“Στα κάγκελα” βρίσκονται για μια ακόμη φορά οι υγειονομικοί της Λάρισας που διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας μετείχαν στην 24ωρη απεργία της ΟΕΝΓΕ και πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Διεκδικώντας μαζικές προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού, αναβάθμιση των κτιριακών και λοιπών υποδομών, δημιουργία της νέας πτέρυγας και υψηλού επιπέδου δωρεάν υπηρεσίες υγείας για όλους μέλη της ΕΙΝΚΥΛ και νοσοκομειακοί γιατροί ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με τη στήριξη φορέων συγκεντρώθηκαν στην πύλη του νοσοκομείου, περιγράφοντας με μελανά χρώματα τα όσα αντιμετωπίζουν.

Αναφερόμενος στο φλέγον θέμα των εφημεριών ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΛ Ν. Νταφούλης επανέλαβε πως «το ΓΝΛ δεν είναι νοσοκομείο ειδικού σκοπού και το μόνο που ζητά είναι ισότιμη μεταχείριση», ενώ μιλώντας για την πανδημία στάθηκε στις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, κλίνες ΜΕΘ και θαλάμους αρνητικής πίεσης, σημειώνοντας μάλιστα πως το Γενικό Νοσοκομείο στερείται θαλάμων αρνητικής πίεσης και απαιτεί τη δημιουργία τους.


«Η σημερινή απεργία είναι προειδοποιητική και θα ακολουθήσει κλιμάκωση του αγώνα μας», κατέληξε ο κ. Νταφούλης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ