ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο σύλλογος τρίτεκνων Ν. Λάρισας προκειμένου να συνδράμει τους πολίτες του Νομού της Καρδίτσας οι οποίοι επλήγησαν από τις πλημμύρες της 18ης Σεπτεμβρίου, απευθύνει έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και εμφιαλωμένου νερού, προκειμένου να αποσταλούν στην περιοχή. Συγκεκριμένα μπορείτε να προσφέρετε:

Αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα σκόνη για παιδιά, εβαπορέ, ζάχαρη, πελτέ τομάτας, παξιμάδια, όσπρια, κονσέρβες, δημητριακά, είδη ατομικής καθαριότητας και υγιεινής, βρεφικές πάνες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6983504021.

Η συλλογή των υλικών θα γίνει  σήμερα  την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 έως τις 20:00 στα γραφεία του συλλόγου   και αύριο στο   αμαξοστάσιο περιφερειακής ενότητας Λάρισας  (πρώην ΥΕΒ) επί της οδού Φαρσάλων 148 στην Λάρισα το Σάββατο   από 10:00 μέχρι 13:00  και η αποστολή θα πραγματοποιηθεί από εθελοντές των  τρίτεκνων  κατόπιν συνεννόησης με το σύλλογο τρίτεκνων  της Καρδίτσας.

Σε αυτήν την προσπάθεια οφείλουμε να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ! Ίσως μια μέρα χρειαστούμε κι εμείς βοήθεια.

Όσοι επιθυμούν να διαθέσουν το μεταφορικό τους όχημα για την μεταφορά των υλικών παρακαλούνται να το δηλώσουν στο τηλέφωνο 6983504021.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com