ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στην διανομή τροφίμων νωπών και μακράς διαρκείας, καθώς και ειδών καθαριότητας σε δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) που πληρούσαν τα κριτήρια ένταξης και επιθυμούσαν την παραλαβή των προϊόντων, προχώρησε προ ημερών, ο Δήμος Τυρνάβου, στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Την διαδικασία επέβλεψαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Πολιτισμού και Παιδείας Χριστόφορος Κατσαρός, ενώ λόγω της δυσμενούς κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, η διανομή των προϊόντων έγινε με τη μεθοδολογία διανομής «DRIVE THROUGH». Οι 800 περίπου ωφελούμενοι του δήμου Τυρνάβου προσέγγισαν το σταθερό σημείο διανομής με όχημα, ακολουθώντας προκαθορισμένη διαδρομή, ενώ πολύτιμη ήταν η παρουσία και συνεισφορά των υπαλλήλων του Δήμου.

Ο Χριστόφορος Κατσαρός

Σε σχετική του δήλωση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Πολιτισμού και Παιδείας Χριστόφορος Κατσαρός αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά το προσωπικό του δήμου Τυρνάβου, της περιφέρειας Θεσσαλίας και της εταιρείας διανομής τροφίμων για την υποδειγματική συνεργασία που είχαμε και τον ζήλο που υπέδειξαν, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Πάνω απ΄ όλα όμως, να ευχαριστήσω θερμά τους δικαιούχους του προγράμματος, δημότες Τυρνάβου, οι οποίοι σεβάστηκαν, τήρησαν και ακολούθησαν με θρησκευτική ευλάβεια τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας, λόγω του κορονοϊού. Τους διαβεβαιώνω ότι ο δήμος Τυρνάβου θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους, διαρκώς και με συνέπεια».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com