ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε εντυπωσιασμένη από την προσφορά του

Τη δομή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην πληγείσα από τη θεομηνία θεσσαλική πόλη.

Η κ. Μιχαηλίδου ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του κέντρου και συναντήθηκε με τους «σύγχρονους ήρωες», «τα διαμάντια» του κέντρου, όπως συνηθίζει να αποκαλεί το προσωπικό του η πρόεδρος του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Παππά, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους οι οποίοι δε δίστασαν στη διάρκεια της καραντίνας να κινηθούν πεζοί για να φτάσουν στη δουλειά κάτω από επικίνδυνες συνθήκες. Επίσης γνώρισε νεοπροσληφθείσες νοσηλεύτριες του επικουρικού και έκτακτου προσωπικού Covid – 19 αλλά και εργαζόμενες από το πρόσφατα ενεργοποιημένο κοινωφελές πρόγραμμα, προσλήψεις που έτρεξε με απίστευτες ταχύτητες η ίδια η υφυπουργός.

Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε εντυπωσιασμένη από την αγάπη και τη φροντίδα που εισπράττουν καθημερινά τα παιδιά αυτά απο το προσωπικό του κέντρου και συνεχάρη την πρόεδρο κ. Παππά για το «θεάρεστο» – όπως το χαρακτήρισε- έργο που επιτελεί, τις καινοτόμες ιδέες που εφαρμόζει, τον άψογο συντονισμό για την πρόληψη από τον Covid – 19 και την αφοσίωση της στις απαιτήσεις της προνοιακής πολιτικής στη Θεσσαλία. Εξήρε τέλος το γεγονός ότι το ΚΚΠΠ Θεσσαλίας ενισχύει το κοινωνικό παντοπωλείο της πληγείσας Καρδίτσας, με ψυγείο και παλέτες εμφιαλωμένων νερών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη καθώς και προσωρινή στέγη σε 8 συνανθρώπους μας που έχασαν το σπίτι τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com