ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΖΩΟΥ

Υπόθεση εγκατάλειψης ζώου έφτασε στην εισαγγελία Λάρισας, μετά από καταγγελία ζωόφιλης που ενημέρωσε σχετικά τον Σύλλογο Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος».

Σύμφωνα με την τηλεφωνική καταγγελία, που κοινοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας από τον «Ελεύθερο», το περιστατικό εγκατάλειψης καταγράφηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 11 του μηνός, πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όταν ζωόφιλη αντιλήφθηκε οδηγό οχήματος να σταθμεύει πρόχειρα εγκαταλείποντας στο πεζοδρόμιο καλάθι με γατάκι και στη συνέχεια να εξαφανίζεται αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Η καταγγέλλουσα πρόλαβε να σημειώσει τα στοιχεία του οχήματος, ενώ πήρε το πανέμορφο γατάκι υπό την προστασία της για να το παραδώσει στη συνέχεια στον «Ελεύθερο», όπου και φιλοξενείται.

Τα στοιχεία της καταγγέλλουσας βρίσκονται στη διάθεση του φιλοζωικού σωματείου και φυσικά της Εισαγγελίας Λάρισας, που αναμένεται να εξετάσει την υπόθεση, σε μια ακόμη περίπτωση εγκατάλειψης που αυτή τη φορά λόγω της ευαισθησίας ενός πολίτη αναμένεται να απασχολήσει τη δικαιοσύνη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ