ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ

Την ημέρα που ο δήμαρχος Τυρνάβου υπέγραψε την απόφαση πρόσληψης δημοσιογράφου ως ειδικού του συνεργάτη, με ετήσιο κόστος για το δήμο Τυρνάβου 19.000 €, για να προβάλει το έργο της δημοτικής αρχής (ποιο έργο;) επέλεξαν οι συνεργάτες του νεοδημoκράτη δημάρχου Τυρνάβου, και τεχνικού συμβούλου (ακόμη, αν και δήμαρχος) της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, Γιάννη Κόκουρα, να διαρρεύσουν στον φιλικό τους Τύπο τη γνωστή εδώ και καιρό είδηση της προσχώρησης στη Νέα Δημοτική Κίνηση της δημοτικής συμβούλου που εκλέχθηκε με τη Δράση Πολιτών, Βάνας Τσαπραλή, της οποίας τη διαφωνία με τη στάση της παράταξης που την εξέλεξε, στο θέμα του προϋπολογισμού του δήμου Τυρνάβου, είχε αναδείξει το paidis.com από τις 31 Ιανουαρίου 2020.

Δυστυχώς για το νεοδημοκράτη δήμαρχο, δεν φτάνουν τα επικοινωνιακά τρίκ και σίγουρα θα πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον των δημοτών και:

  • να εξηγήσει γιατί επέλεξε μέσα σε ένα χρόνο, σε αντίθεση με όλους τους προκατόχους του, να προσλάβει τόσους συμβούλους όσους δεν είχαν όλοι μαζί οι δήμαρχοι τα τελευταία 20 χρόνια,
  • να πει στον κόσμο τί τόπο έπιασαν τα χρήματα που σπατάλησε για όλους αυτούς τους συμβούλους,
  • να εξηγήσει ποιο έργο θα επικοινωνήσει ο δημοσιογράφος – ειδικός συνεργάτης, και το κυριότερο,
  • πού θα βρει τα χρήματα για να τους πληρώσει με δεδομένο ότι τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης είναι τόσο στενά που οδηγούν τους δήμους στα όρια της ασφυξίας.

Και για να μην παρεξηγηθούμε:

Τα άτομα που προσλήφθηκαν καλά έκαναν και διεκδίκησαν μια θέση εργασίας αφού τους προσφέρθηκε. Αλλωστε δικαίωμα στη δουλειά έχουν όλοι. Το θέμα αφορά τον νεοδημοκράτη δήμαρχο – και ακόμη σύμβουλο της ομοσπονδίας των κτηνοτρόφων- που θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι δεν έχει δικαίωμα να χρεώσει ούτε ένα ευρώ το δήμο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ