ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – Η ΑΕΝΑΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»

Θα υπάρξει παρέμβαση – χαιρετισμός του Σ. Τσιόδρα

«Σε μια ιδιαίτερη συγκυρία λόγω κορωνοϊού θα πραγματοποιηθούν για 4η συνεχή χρονιά στη Λάρισα οι εκδηλώσεις “Ιπποκράτης-Η Αέναη Επιστροφή”, ενώ αποφασίστηκε να δοθεί ένα εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο σ’αυτές, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη σύνδεση της πόλης με τον Ιπποκράτη».

Αυτά τονίστηκαν μεταξύ άλλων το πρωί της Τρίτης από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη και εκπροσώπους φορέων, που παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων για τον Ιπποκράτη στη Λάρισα.

«Η κεντρική εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στον θερινό κινηματογράφο του Μύλου με θέμα “Αντιμετωπίζοντας τις επιδημίες από την εποχή του Ιπποκράτη μέχρι σήμερα” δείχνει επίκαιρη παρά ποτέ», ανέφερε ο κ. Καλογιάννης, ανακοινώνοντας και παρέμβαση-χαιρετισμό του λοιμωξιολόγου Σ. Τσιόδρα, μέσω σύνδεσης.

Σημειώνεται πως στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για το κοινό.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων το Σάββατο 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας εθελοντική αιμοδοσία (από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι) σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του ΓΝΛ.

Διοργανωτές είναι ο Σύλλογος «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα», η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ