ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΔ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Δήλωση του Χρ. Κέλλα για τα 46α γενέθλια του κόμματος

«1974 – 2020: 46 χρόνια δημοκρατίας, πατριωτισμού και αγώνων για την προάσπιση του κοινωνικού κράτους δικαίου και την κατοχύρωση της θέσης μας στον πυρήνα της ενωμένης Ευρώπης. Αυτή είναι η ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας, του μεγάλου ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος, που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής σφραγίζοντας την ασφαλή ανάπτυξη της χώρας μας στον σύγχρονο κόσμο.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για τη συμπλήρωση 46 ετών από την 4η Οκτωβρίου 1974, ημέρα ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας:

«Σχεδόν μισό αιώνα μετά την ίδρυσή της, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να οδηγεί τη χώρα αταλάντευτα μπροστά, συνιστώντας τη μεγαλύτερη σταθερά της πολιτικής ζωής του τόπου και τον ισχυρότερο πυλώνα του κοινοβουλευτισμού.

Ιδιαίτερα στην εποχή μας, όπου η παγκόσμια αλληλεξάρτηση εντείνεται, ενώ αναδύονται αναπάντεχες και σύνθετες προκλήσεις, όπως η αντιμετώπιση της πανδημίας από τη μια και από την άλλη η αποτροπή στρατηγικών που συνιστούν κίνδυνο για την περιφερειακή σταθερότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εγγυώνται την εθνική μας ασφάλεια και ένα φωτεινό μέλλον για τα παιδιά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ