ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ Δ. ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΟ ΚΑΙ Γ. ΛΑΖΑΡΟΥ

Ο Δάσκαλος Ταεκβοντό στη Λάρισα Δημήτρης Μπαλαμπάνος, σε συνεργασία με τον Ελασσονίτη μαθητή του Γεώργιο Λαζάρου, έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια ενημέρωσης του γενικού κοινού, σχετικά με το Πραγματικό Ταεκβοντό, όπως το καθόρισε ο ιδρυτής του Στρατηγός Choi Hong Hi.

Καρπός των προσπαθειών αυτών ήταν μέχρι στιγμής η τρίτομη σειρά «Εισαγωγή στο Πραγματικό Ταεκβοντό», η οποία απευθύνεται σε όλους, από μικρούς μαθητές έως Μεγάλους Δασκάλους.

Επίσης μόλις κυκλοφόρησε νέο βιβλίο, «Taekwon-Do Study Companion» ή «Σύντροφος Μελέτης στο Ταεκβοντό», το οποίο ξεκίνησε ως μετάφραση των τριών ελληνικών τόμων αλλά στην πορεία εξελίχθηκε σε αυτόνομο έργο, με νέα εκπαιδευτική προσέγγιση, έμφαση στην εκπαιδευτική αξία των σκίτσων και την πληρέστερη δυνατή επιστημονική τεκμηρίωση.

Αποτελείται από 400 σελίδες, με δύο ευρετήρια, πλούσια εικονογράφηση και πολλές υποσελίδιες σημειώσεις, με σκοπό να ερεθίσουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη και να τον καθοδηγήσουν σε περαιτέρω αναζήτηση του Δρόμου.

Διατίθεται από τη σχολή του συγγραφέα Δημήτρη Μπαλαμπάνου, Πολυκλείτου 6, Λάρισα ή/και διαδικτυακά, με ηλεκτρονική παραγγελία και παράδοση μέσω ταχυδρομείου, στην αγγλόφωνη (αφού και το ίδιο το βιβλίο είναι στα αγγλικά) διεύθυνση: https://books.lazarougeorge.gr/en/product-category/dimitrisbalampanos_en/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ