ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η δημοπρασία για την εκποίηση του ακινήτου της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν εμφανίστηκε κανείς ενδιαφερόμενος για να πάρει μέρος σε αυτή τη δημοπρασία.

Να θυμίσουμε ότι επρόκειτο για την επαναληπτική δημοπρασία εκποίησης του καταστήματος που στεγάζει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου το οποίο είναι:

α) ισόγειο Κατάστημα υπό στοιχεία Κ-1, αποτελούμενο από μία αίθουσα, δύο WC και πατάρι, επιφανείας μέτρων τετραγωνικών εκατόν πενήντα τριών (153,00 τ.μ.) και β) Υπόγειος χώρος Υ-1, επιφανείας μέτρων εκατόν σαράντα πέντε (145,00 τ.μ.), που βρίσκονται επί της Κεντρικής Πλατείας Τυρνάβου, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα και σήμερα είναι μισθωμένα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Αρχική τιμή προς εκκίνηση του Διαγωνισμού ορίστηκε το ποσό των δύο χιλιάδων εξακοσίων (2.600,00) € ανά τετραγωνικό μέτρο (153,00 τ.μ.) του ισογείου Καταστήματος. Σημειώνεται ότι η ανωτέρω αρχική τιμή και η όποια τελική τιμή προκύψει, έπειτα από τις έγγραφες και τις προφορικές προσφορές, περιλαμβάνει τόσο το ισόγειο Κατάστημα Κ-1 όσο και τον Υπόγειο χώρο Υ-1.

Ο Διαγωνισμός που είχε ορισθεί για 19-9-20 είχε αναβληθεί για λόγους ανωτέρας βίας και καταστάσεως εκτάκτου ανάγκης και πραγματοποιήθηκε με έγγραφες προσφορές και πρόσθετη δυνατότητα προφορικής βελτιώσεως της προσφοράς, βάσει των όρων της υπ’ αριθμ. 5/2020 Διακηρύξεως, την Παρασκευή 2-10-2020.

Το ζητούμενο είναι το πότε θα υπάρξει νέα δημοπρασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ