Η ΝΔ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! 

Ο Μ. Χαρακόπουλος για τα 46α γενέθλια του κόμματος

«Η ιστορία έχει αποδείξει περίτρανα το δίκαιο της διαχρονικής πολιτικής της ΝΔ. Γι’ αυτό και σε έναν κόσμο μεταβαλλόμενο, όταν κόμματα εξαϋλώνονται και εξαφανίζονται, η ΝΔ παραμένει η σταθερά του πολιτικού μας συστήματος». Τα παραπάνω υπογραμμίζει ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 46 ετών από την ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος.

Στη δήλωσή του ο Θεσσαλός σημειώνει τα εξής:

«Σαν σήμερα πριν 46 χρόνια, στις 04.10.1974, ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη μεγάλη λαϊκή, φιλελεύθερη, πατριωτική και ευρωπαϊκή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Την παράταξη που κράτησε την Ελλάδα στη σωστή πλευρά της ιστορίας και δικαιώθηκε για τις κομβικές της επιλογές, με κορυφαία τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και την ένταξη της χώρας στην τότε ΕΟΚ -νυν ΕΕ.

Από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την εθνική συμφιλίωση, τις μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις μέχρι την παραμονή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, παρά τις απόπειρες του λαϊκισμού να την υπονομεύσει, η ιστορία έχει αποδείξει περίτρανα το δίκαιο της διαχρονικής πολιτικής της ΝΔ. Γι’ αυτό και σε έναν κόσμο μεταβαλλόμενο, όταν κόμματα εξαϋλώνονται και εξαφανίζονται, η ΝΔ παραμένει η σταθερά του πολιτικού μας συστήματος.
Και σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, κόντρα σε δημαγωγούς και λαϊκιστές, να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον. Είμαστε αισιόδοξοι ότι, για μια ακόμη φορά, η ΝΔ θα αποδειχθεί άξια της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ