ΜΕ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Θέματα που άπτονται της γλωσσικής παιδείας θα είναι στο επίκεντρο της εκπομπής που έκανε χθες πρεμιέρα στην Τηλεόραση της Βουλής και σήμερα στην Κύπρο στο ΡΙΚ.

Ο Καθηγητής Γλωσσολογίας και πρ. Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Μπαμπινιώτης θα συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα για τη σχέση μας με την ελληνική γλώσσα στην εκπομπή «Σέ Προσκυνῶ, Γλώσσα» που θα προβάλλεται από αυτό το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 7 το απόγευμα, στην Ελλάδα απο το κανάλι της βουλής και κάθε Κυριακή στις 16.00 από το ΡΙΚ στην Κύπρο.

Η εκπομπή που ξεκινά ήδη και θα περιλαμβάνει για αυτό το έτος 30 επεισόδια έχει και Λαρισινή υπογραφή μια που η ιδέα σκηνοθεσία του σήματος η παραγωγή και ηχητική επιμέλεια έγινε στη Λάρισα από την Golden Movies.

Για την δημιουργία συνεργάστηκαν ο νεαρός σκηνοθέτης Ηλίας Μάντης με την μουσικό , πιανίστρια Έλενα Ξυδιά η οποία απέδωσε μοναδικά το ηχητικό κομμάτι του σήματος ενώ την παραγωγή είχε ο Πασχάλης Μάντης και η Golden Movies.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ