ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΤΙΤΑΡΗΣΙΟΣ

Ενα μεγάλο περιβαλλοντικό έγκλημα βρίσκεται σε εξέλιξη στον πολύπαθο Τιταρήσιο αφού ο ποταμός στα όρια του δήμου Τυρνάβου έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο παλιών ελαστικών τα οποία απειλούν με τεράστια μόλυνση τόσο τον υδροφόρο ορίζοντα στην περιοχή όσο και τις θάλασσες που δέχονται τα νερά του ποταμού.

Αγρότης ο οποίος καλλιεργεί χωράφι κοντά στα δημοτικά σφαγεία επικοινώνησε με το paidis.com για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια και την ανησυχία του και να ζητήσει την άμεση παρέμβαση δήμου και περιφέρειας ώστε να καθαρίσει το ποτάμι, να απομακρυνθούν τα ελαστικά πριν παρασυρθούν από τα νερά και φτάσουν στη θάλασσα με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

“Παγκόσμια βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια ενάντια στη χρήση πλαστικών μιας χρήσης και καλώς γίνεται για να προστατευτεί η θαλάσσια ζωή και εμείς δυστυχώς θα τροφοδοτήσουμε τις θάλασσές μας με τόνους ελαστικών” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αναγνώστης που έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν το τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

1 Trackback / Pingback

  1. Ο ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΤΙΤΑΡΗΣΙΟΣ · Λάρισα Paidis.com Λάρισα ειδήσεις, νέα, ενημέρωση για Λάρισα. Τύρναβο, Ελασσόνα, Αγιά, Φάρσαλα, Τέμπη, Κιλελέρ, κόσμος

Comments are closed.