ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΑΛΛΗ

Ανθρωποκτονία έλαβε χώρα λίγο μετά τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας στην Καλλιθέα. Αγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 60χρονο Ευάγγελο Πάλλη. Ο 60χρονος είναι ο γνωστός «Απάτσι», προσωνύμιο με το οποίο έγινε γνωστός πριν πολλά χρόνια μέσα από τη δράση του δολοφονώντας μετά από εντολή έναν ιδιοκτήτη αλόγων και μετά από λίγα χρόνια έναν επιχειρηματία.

Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία, η Ασφάλεια, καθώς επίσης και το τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ο Ευάγγελος Πάλλης δολοφονήθηκε στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέα. Τον Πάλλη βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 60χρονος είχε δεχθεί τρεις σφαίρες.

Λίγο αργότερα ο άνδρας κατέληξε. Ο Ευάγγελος Πάλλης ήταν γνωστός στον κόσμο της παρανομίας. Αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις φυλακών την περασμένη δεκαετία. Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

O Ευάγγελος Πάλλης, όταν… μεσουρανούσε στον υπόκοσμο, είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, εκτελώντας συμβόλαια θανάτου. Η στάση του στις εξεγέρσεις στις φυλακές Τρικάλων και Μαλανδρίνου, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικούς λόγους, καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους τον έφεραν κοντά στους αντιεξουσιαστές, με τους οποίους ταυτίστηκε.

Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ