ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ 58 Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΟΒΑΡΗΣ

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία των Φαρσάλων η είδηση του θανάτου του 58χρονου Θοδωρή Γκόβαρη, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών διοικητικός του Αχιλλέα Φαρσάλων και στέλεχος της τοπικής ΝΔ.

Η κηδεία του έγινε σήμερα στο Καστράκι Φαρσάλων.

Για το θάνατό του εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση η ΔΕΕΠ – ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“O Πρόεδρος και τα μέλη Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.-ΝΟ.Δ.Ε.) Ν. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια ενός ανιδιοτελούς ανθρώπου και ακατάβλητου αγωνιστή της φιλελεύθερης Παράταξης του Θεόδωρου Γκόβαρη, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 58 ετών.

Ο εκλιπών, υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαρσάλων. Ήταν ένας άνθρωπος ειλικρινής, ευπρεπής, και προσέφερε τα μέγιστα στη Νέα Δημοκρατία, ειδικά στην Τοπική Οργάνωση των Φαρσάλων.

Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια”.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του ΑΟΦ “ΑΧΙΛΛΕΥΣ” εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θοδωρή Γκόβαρη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο Θοδωρής Γκόβαρης ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον Αχιλλέα Φαρσάλων από πολλά Διοικητικά πόστα ενώ υπήρξε και από τους πλέον ένθερμους φιλάθλους της ομάδος μας, έχοντας ανιδιοτελή και παθολογική αγάπη για τον σύλλογο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Καλό ταξίδι κ. Θοδωρή Γκόβαρη, η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων από σήμερα είναι φτωχότερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ