ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Νέα δημοπρασία για την εκποίηση του ακινήτου της Παναγίας Φανερωμένης το οποίο σήμερα στεγάζει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου από τις 10.30 π.μ. έως τις 11 π.μ. Σε αυτή τη δημοπρασία η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 2.340 € ανά τ.μ. μειωμένη κατά 10% σε σχέση με την αρχική τιμή της 1ης δημοπρασίας που ήταν 2.600 € ανά τ.μ.

Πιο συγκεκριμένα δημοπρατείται ακίνητο και ειδικότερα: α) ισόγειο Κατάστημα υπό στοιχεία Κ-1, αποτελούμενο από μία αίθουσα, δύο WC και πατάρι, επιφανείας μέτρων τετραγωνικών εκατό πενήντα τριών (153,00 τ.μ.) και β) Υπόγειος χώρος Υ-1, επιφανείας μέτρων εκατό σαράντα πέντε (145,00 τ.μ.), που βρίσκονται επί της Κεντρικής Πλατείας Τυρνάβου, που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα και σήμερα είναι μισθωμένα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Αρχική τιμή προς εκκίνηση του Διαγωνισμού ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων εξακοσίων (2.600,00) € ανά τετραγωνικό μέτρο (153,00 τ.μ.) του ισογείου Καταστήματος. Σημειώνεται ότι η ανωτέρω αρχική τιμή και η όποια τελική τιμή προκύψει, έπειτα από τις έγγραφες και τις προφορικές προσφορές, περιλαμβάνει τόσο το ισόγειο Κατάστημα Κ-1 όσο και τον Υπόγειο χώρο Υ-1.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με έγγραφες προσφορές και πρόσθετη δυνατότητα προφορικής βελτιώσεως της προσφοράς, βάσει των όρων της διακηρύξεως, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, που βρίσκονται επί της οδού Ιωαννίνων 3, στη Λάρισα. Παρακαλούνται όσοι θα συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό να τηρούν όλα τα επιβεβλημένα από την Πολιτεία μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Πληροφορίες και διακήρυξη από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου (Ιωαννίνων 3, Λάρισα, τηλ. 2410.617685, κ. Δρογγούλα Μιχαήλ) ή στο γραφείο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο (Ηρώων Πολυτεχνείου, τηλ. 6972.083520, 6986.167553) και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου (imlarisis.gr)”.

Για να δείτε αναλυτικά τη διακήρυξη πατήστε ΕΔΩ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ